Bereikbaarheid

Ieder jaar komen er tienduizenden bezoekers naar Scheveningen om te genieten van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Heb je geen zin in files? Kom dan op de fiets of met het openbaar vervoer naar het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen!

Parkeren
Met de auto en wil je parkeren in Scheveningen? Met de BKS Parking web-app is het mogelijk om de beschikbare parkeerlocaties in Scheveningen alvast te bekijken. Dit voorkomt lange wachtrijen bij parkeergarages die wellicht vol zitten! Check de website voor een actueel overzicht van beschikbare parkeerplaatsen: https://bksparking.nl/

Openbaar vervoer – HTM
Wil je met het openbaar vervoer naar Scheveningen? Check de website voor actuele routes en tijden: https://www.htm.nl/

Uit je auto
Minder tijd besteden aan het zoeken van een parkeerplek en langer genieten van de vuurwerkshows? Speciaal voor het Vuurwerkfestival is er de parkeerservice Uit-je-Auto. Dankzij deze parkeerservice kun je een parkeerplek reserveren bij het World Forum, Madurodam en het Bronovo ziekenhuis waarna je zorgeloos kunnen genieten van het vuurwerkfestival. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar dus zorg dat je op tijd reserveert! Voor reserveren klik hier.

Park & Bike
Dit jaar kun je wederom gebruik maken van de service Park & Bike. Dankzij Uit-Je-Auto kunnen bezoekers een parkeerplek én fiets reserveren bij het World Forum. Op het voorterrein van World Forum kunnen ze overstappen op de Haagsche Stadsfiets en naar het strand fietsen. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken en fietsen beschikbaar dus zorg dat je op tijd reserveert! Wil je een fiets reserveren, boek dan uiterlijk de dag van tevoren. Voor boeken klik hier.

Nieuw: Du Nord Haagsche Stadsfiets 
Huur tijdens het Vuurwerkfestival ook uw Haagsche Stadsfiets bij Du Nord. Park & Bike vanaf Duindigt en ontvang flinke korting op de parkeertarieven. Meer informatie op:  www.fietsverhuurzuidholland.nl.

Nieuw: Park & Beach
Vanaf nu is het mogelijk een parkeerplek te reserveren in Q-Park CS New Babylon en met HTM tram 9 verder te reizen naar Scheveningen. De parkeerplek is te reserveren via www.parkandbeach.nl​.